Panglica roșie, reacții în lanț
Social 18 septembrie 2020, 18:47 | 1750

Între timp, mama elevei care apare în poză ținând panglica roșie, afirmă că nu a știut despre așa zisul eveniment de la școală și nici că fiica ei va fi implicată. Cele întâmplate i-a deranjat și pe unii profesori. ”Mi-a fost rușine”, recunoaște dascălul. Astăzi profesoara a fost chemată în biroul președintelui raionului Vasile Secrieru pentru a fi mustrată că a adus critici la adresa celor care au dat bani pentru construcția toaletei.

Astăzi Nelea Diaconu a fost invitată în biroul președintelui raionului Vasile Secrieru pentru a fi mustrată. Profesoara afirmă că i s-a spus să-i permită directoarei gimnaziului să lucreze. Potrivit dascălului, Vasile Secrieru i-a reproșat că școala va rămâne cu stadionul nereparat. Mai mult, Nelea Diaconu afirmă că a fost chemată în timpul orelor. Președintele raionului Râșcani, Vasile Secrieru, a evitat să răspundă la întrebări, motivând că abia a ieșit dintr-o ședință și a închis telefonul.

Iar directoarea gimnaziului a refuzat să discute cu jurnaliștii de la nordnews.

Apariția pozelor a stârnit joi un mare scandal. Deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu, a anunțat că a sesizat Procuratura Generală. Acțiunile administrației din Hiliuți au fost condamnate și de ombudsmanul copilului, Maia Bănărescu. Potrivit ei, copiii nu trebuie să fie văzuți ca un paravan care dă bine la imagine și adună like-uri sau voturi. În cazul în care utilizarea imaginii copiilor s-a produs fără acceptul prealabil al părinților sau al copiilor, Bănărescu a încurajat sesizarea instituțiilor de resort și tragerea la răspundere administrativă a făptuitorilor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie