Unele firme de transport auto fac curse, chiar dacă acestea sunt interzise
Social 25 mai 2020, 23:52 | 1720

Unele companii auto din Republica Moldova continuă să-i aducă acasă pe cetățeni în pofida faptului că acest lucru este interzis până pe 30 iunie. Cel din urmă caz a fost la Paris, unde mai mulți moldoveni au urcat într-un autocar cu destinația Chișinău. Autoritățile de aici spun că nu au autorizat o asemenea cursă și promit că firma de transport va fi pedepsită.

Imaginile video care urmează au fost făcute sâmbătă, 24 mai, la Paris.

Am încercat să vorbim cu reprezentanții companiei de transport, dar la numerele afișate pe site-ul entității nu răspunde nimeni. Problema constă în faptul că pe 15 mai, odată cu expirarea stării de urgență, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a emis o dispoziție, potrivit căreia, până la data de 30 iunie sunt aplicate restricții la anumit gen de transportare.

Șeful adjunct al Agenției Naționale Transport Auto spune că călătorii nu vor avea de suferit, dar compania de transport va fi sancționată.

Pe parcursul stării de urgență, cel puțin cinci companii și nouă autocare au fost sancționate pentru transportarea ilegală a pasagerilor. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie