Cu mustrări de conștiință pentru omor
Social 19 octombrie 2018, 14:39 | 2251

Un bărbat din regiunea transnistreană a recunoscut, peste o săptămână de la comiterea unui omor, că el este autorul crimei. Asta deoarece... avea mustrări de conștiință. Până s-a predat, însă, a stat ascuns într-o localitate de pe malul drept al Nistrului. Mai multe informații despre acest caz, dar și despre altele, aflați în cele ce urmează.

Un bărbat de 42 de ani dintr-un sat al raionului Grigoriopol s-a prezentat la o secție de miliţie pentru a recunoaște că a comis un omor. El a declarat la audieri că, pe 11 octombrie, în jurul orei 23, a mers la vecinul său, fiind în stare de ebrietate. Acolo, s-a certat cu acesta, iar apoi l-a lovit de mai multe ori cu un cuţit. Ulterior, a scotocit prin casă, iar cu banii găsiţi, şi-a cumpărat alcool. Victima, în vârstă de 78 de ani, a fost găsită fără suflare a doua zi de către o asistentă socială, care a venit în vizită. Pe corpul neînsufleţit al pensionarului au fost depistate 14 răni de cuţit. Timp de o săptămână, suspectul a stat ascuns într-o localitate din dreapta Nistrului.

Un alt bărbat din raionul Grigoriopol, în vârstă de 33 de ani, a fost internat în Secţia Reanimare a spitalului orăşenesc după ce a fost înjunghiat în piept de către concubina sa. Medicii au anunţat anchetatorii despre acest caz şi s-a aflat că incidentul s-a produs pe 6 octombrie, după o ceartă între cei doi, izbucnită în urma consumului de alcool. Bărbatul rănit a stat acasă peste 10 zile, crezând că se va trata fără ajutorul medicilor. În prezent, starea pacientului este satisfăcătoare. Concubina acestuia a fost reţinută.

Iar o femeie de 59 de ani din raionul Râbniţa a hotărât să descopere singură o infracţiune. După ce din gospodăria ei a dispărut o bicicletă pentru copii, ea a pornit prin sat în căutarea făptaşilor. Până la urmă, suspecţii au fost găsiţi tot de miliţia locală. Este vorba despre doi fraţi, de opt şi zece ani, care ar fi furat acea bicicletă deoarece aveau nevoie de piese de schimb pentru a-şi repara propriul vehicul pe două roţi. Pentru fapta celor doi copii, vor răspunde părinţii lor, care urmează să plătească o amendă

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie