Locatarii unui bloc din sectorul Ciocana sunt îngrijorați de sistemul de canalizare defect
Social 11 noiembrie 2019, 17:34 | 1283

O teava crapata acum un an in subsolul unui bloc de la Ciocana a transformat viata locatarilor in cosmar. Subsolul cladirii este inundat, periodic, deoarece tot sistemul de canalizare este vechi si nu a fost reparat ani de zile. Oamenii spun ca au incercat in repetate randuri sa rezolve problema, dar interventia autoritatilor se lasa asteptata. ”Intr-o buna zi va fi o tragedie”, afirma locatarii de pe strada Petru Zadnipru.

Oamenii ne-au spus că au apelat de mai multe ori la administrația blocului, dar toate eforturile sunt zadarnice.

Lunar, locatarii sunt nevoiți să achite câte 70 de lei pentru deservirea blocului, dar unde ajung banii și de ce nu sunt efectuate lucrările necesare, nimeni nu știe.

Locatarii se tem că într-o zi s-ar putea întâmpla o tragedie.

De o vreme, a apărut încă o problemă. Chiar dacă achită lunar pentru salubrizare, lucrările se fac de mântuială.

Potrivit președintelui Asociației proprietarilor de locuințe, Viorel Velniciuc, țevile din blocul respectiv sunt într-o stare bună și doar locatarii sunt vinovați de faptul că în subsol se adună apă.

Președintele asociației a precizat că reparațiile într-un bloc sunt efectuate după necesitate. Potrivit lui Viorel Velniciuc, clădirea de pe strada Petru Zadnipru se află acum într-o stare bună, iar sistemul de canalizare va servi încă mulți ani. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie