Image-Description
Accident grav la Fălești; Victimele, cetățeni ucraineni: o femeie de 40 de ani a decedat și alte patru persoane sunt rănite
Social 2 iulie 2022, 14:28 | 798

O femeie de 40 de ani a decedat în urma unui accident rutier, care a avut loc astăzi, pe traseul R-16, între localităţile Hiliuţi și Gara Catranîc din raionul Fălești. Polițiștii investighează cauzele producerii accidentului rutier care a avut loc astăzi, în jurul orei 06:45.

Preliminar, polițiștii au stabilit că o femeie de 36 ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca Nissan Tiida, în timp ce se deplasa din direcţia or. Făleşti spre or. Bălţi, în regiunea satului Hiliuţi, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu tamponându-se într-un copac, se arată într-o postare de pe canalul oficial de Telegram al Poliției Republicii Moldova.

În urma impactului, pasagera de pe bancheta din faţă, o femeie de 40 de ani, a decedat pe loc, șoferița, doi pasageri de 39 și, respectiv, 42 de ani, dar și un copil de 9 ani, care se aflau pe bancheta din spate au fost transportați la spitalul Clinic din municipiul Bălţi cu diverse traumatisme.

Toate persoanele care se aflau în automobil erau cetățeni ai Ucrainei din regiunea Odesa și Nicolaev.

Aceștia se aflau în Republica Moldova de câteva luni.

Opinia ta contează. Comentează!
LIVE