Jurnal TV, vacanță forțată în august
Social 27 iulie 2018, 20:38 | 26973

Postul nostru de televiziune intră în vacanță forțată. Pentru toată luna august. În această perioadă sperăm să obținem un nou sediu, pentru ca în septembrie să revenim în casele dumneavoastră cu noi programe de divertisment și emisiuni informative. Schimbarea spre bine o vom datora și vouă, iubiții noștri telespectatori. Procesul a început și credem că ne va reuși.

Este doar o parte din tehnica demontată din actualul sediu, pentru a fi dusă la ”casă nouă”, până la sfârșitul lunii curente.

După un repaus, Jurnal TV va fi din nou în casele voastre, cu noi emisiuni realizate într-un alt sediu.

Trecerea postului nostru de televiziune la un sediu nou este posibilă datorită aportului financiar al telespectatorilor.

Și nu doar tehnicienilor de la Jurnal TV le va fi greu, dar și întregii echipe.

Oamenii, care vor să contribuie în continuare la relansarea noastră, o pot face cu un transfer pe contul bancar afișat pe ecran. Cei de peste hotare pot face același lucru prin intermediul site-ului patreon.com/Jurnal sau al platformei Paypal. Rechizitele pentru transferuri pot fi găsite pe site-urile jurnal.md şi jurnaltv.md. Atenție! Nicio persoană fizică nu este autorizată să colecteze bani sau alte forme de ajutor material.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie