Orcan, dezvăluiri despre Plahotniuc
Politic 29 iunie 2018, 19:47 | 12718

Șeful Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, este din nou în atenția presei de la București. De această dată, cu mai multe dezvăluiri la adresa sa a venit directorul revistei Newsweek România, Sabin Orcan. În opinia jurnalistului, lui Plahotniuc i-au reușit toate schemele ilegale pentru că ar fi agent al serviciilor secrete de peste Prut. Declarațiile au fost făcute la talk-show-ul„Ora expertizei” și nu au fost comentate, deocamdată, de către șeful PD.

Directorul Newsweek România susține că dispune de mai multe informații, potrivit cărora din banii furați în cadrul jafului bancar din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc și-ar fi dorit să-și cumpere afaceri peste Prut.

Sabin Orcan a explicat și de ce șeful PD ar fi ales să-și direcționeze banii anume în România.

Șeful PD ar avea pretenții să fie primit pe la marele case din lumea politică mondială, mai spune Sabin Orcan.

Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru a comenta cele spuse despre el. Anterior, numele lui Plahotniuc a figurat într-un documentar al unui post privat de televiziune de la București despre preluarea celor mai mari companii din agricultura românească şi a mii de hectare de pământ. În film apare afaceristul vasluian Adrian Porumboiu, oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc şi omul său de încredere, plimbat prin Emirate, Vaja Jhashi. Nici acest documentar nu a fost comentat de către Plahotniuc, care anterior l-a dat în judecată pe Adrian Porumboiu și a cerut să nu-i mai rostească vreodată numele, dar Tribunalul Vaslui i-a respins cererea, calificând-o drept aberantă. 

Opinia ta contează. Comentează!