Donald Trump şi Joe Biden s-au reîntâlnit la Nashville pentru ultima lor dezbatere televizată
Externe 23 octombrie 2020, 15:22 | 671

Donald Trump şi Joe Biden s-au reîntâlnit la Nashville pentru ultima lor dezbatere televizată, înainte de scrutin. Cei doi candidaţi - cravată roşie pentru Trump, cravată albastră pentru Biden - s-au salutat cu un mic gest la sosirea pe scenă, dar păstrând distanţa. Şansele ca Trump să fie reales în noiembrie au crescut astăzi la casele de pariuri online, transmite Reuters. Dezbaterea de ieri a fost moderată de Kristen Welker.

Republicanul Donald Trump l-a invitat pe adversarul său democrat, Joe Biden, să ofere explicaţii în legătură cu gravele acuzaţii de corupţie vehiculate de mai mult timp.

Schimburile de replici, deşi intense, au putut fi auzite mult mai bine decât data trecută. Pentru a evita ca cei doi candidaţi să vorbească unul peste altul, organizatorii au decis să taie microfonul unui candidat în primele două minute ale intervenţiei celuilalt pentru fiecare dintre întrebări, care au fost despre pandemie, chestiunile rasiale, schimbarea climatică sau politica externă. Moderatoarea ultimei dezbateri prezidenţiale, Kristen Welker, a fost cea mai lăudată joi seara pe reţelele sociale, însă a ajutat-o mult faptul că Donald Trump a fost mult mai reţinut. El a lăudat la sfârşitul dezbaterii munca moderatoarei, considerând-o "foarte profesionistă". Moderatorul primei întâlniri faţă în faţă dintre Trump şi Biden, jurnalistul Chris Wallace, a mărturisit joi că a fost invidios pe felul în care s-a desfăşurat dezbaterea dintre cei doi moderată de Welker, în contextul în care dezbaterea moderată de Wallace a fost afectată de întreruperi.

Opinia ta contează. Comentează!