O explozie a nimicit în totalitate o casă de locuit din orașul Sângerei
Social 27 ianuarie 2021, 15:23 | 768

Tragedie în orașul Sângerei! Un om a fost găsit mort, după ce casa în care se afla a explodat. La locul incidentului au fost trimiși peste 70 de pompieri. Doi oameni au fost salvați. În procesul de deblocare a ruinelor și de căutare a sinistraților, salvatorii au evacuat trei butelii de gaz de tip propan butan. Urmează imagni cu un puternic impact emoțional.

LILIANA PUȘCAȘU, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență: "Angajații inspectoratului au desfășurat contra cronometru operațiunea de salvare și recuperare a doi sinistrați, o femeie de 61 de ani și un bărbat în vârstă de 68 de ani, care au fost salvați de pompieri. Un alt bărbat deblocat din ruine de echipele de intervenție este decedat."

Femeia în vârstă de 61 de ani și bărbatul de 68 de ani sunt internați acum la Spitalul raional Sângerei.

VASILE MALCOCI, vicedirectorul Spitalului Raional Sângerei: "O persoană se află în Secția de Reanimare, iar o persoană în Secția Traumatologie, starea este stabilă. Primesc tratament și sunt examinați. Pe parcurs o să vedem cum va decurge procesul."

Salvatorii presupun că explozia a izbucnit în urma acumulării de gaze naturale.

LILIANA PUȘCAȘU, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență: "În procesul de deblocare a ruinelor și de căutare a sinistraților, salvatorii au evacuat trei butelii de gaz de tip propan-butan. Mai mult, potrivit primelor informații în casă era instalată o coloană alimentată la gaz."

La locul exploziei au fost antrenați 74 de salvatori cu 20 unități de tehnică. Experții vor elucida toate cauzele deflagrației.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie