Copii morți în urma unei intoxicații
Social 29 octombrie 2018, 22:38 | 1321

Tragedie în satul Flocoasa din raionul Cantemir. Două surori, de patru şi 11 ani, au murit la spitalul raional după ce s-au intoxicat cu un insecticid. Alte trei rude ale victimelor - două femei și un copil de opt ani - au fost aduse la Chișinău și internate în două spitale. Nenorocirea s-a produs după ce bunicul copiilor ar fi stropit cu insecticid grâul păstrat într-o încăpere situată lângă camera în care dormeau cei cinci. Amănunte despre acest caz aflăm de la colega mea Parascovia Spic. Parascovia, te ascultăm.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Asistență Medicală Urgentă, cei cinci pacienți prezentau simptome de vomă, greață și amețeli. Inițial, toți au fost internați la Spitalul Raional Cantemir, unde cele două surori s-au stins din viață. Ulterior, s-a decis ca, prin intermediul Serviciului Aviasan, ceilalți trei bolnavi să fie aduși la Chișinău. Astfel, mama celor două surori moarte și bunica lor au fost aduse la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău.

Un alt membru al familiei, un băiat de opt ani, a fost adus de urgență la Institutul Mamei și Copilului. Starea lui este extrem de gravă, spun medicii.

Poliția din Cantemir cercetează cazul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie