Doi bărbați la un pas de a produce o tragedie cu o „Jawa", la Cahul
Social 28 septembrie 2021, 19:58 | 594

Au băut bine și au urcat pe o motocicletă, pentru a-i încerca de nervi pe inspectorii de patrulare. Aceștia au văzut că motociclistul prezintă un pericol și s-au luat după el. Incidentul a avut loc aseară, în raionul Cahul.

Doi bărbați băuți au făcut tot posibilul să scape de inspectorii de patrulare, dar nu le-a reușit.

Văzând că pilotul motocicletei Jawa nu reacționează, polițistul a sărit din mașină și a luat-o la fugă.

Bărbații au încercat să se ascundă la marginea satului Crihana Veche, în apropiere de o pădure, însă au fost reținuți. La ghidonul motocicletei se afla un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate. El nu avea un permis de conducere cu categoria corespunzătoare, iar testarea alcoolscopică a indicat 0,63 mg/l în aerul expirat. Bărbatul riscă să nu mai poată conduce unități de transport, până la trei ani, sau chiar privațiune de libertate. Pasagerul în vârstă de 50 de ani, care era și el vizibil băut, a refuzat testarea alcoolscopică. Pe acest caz a fost inițiat dosar penal.

În context, Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că începând cu 1 octombrie va desfășura, timp de o lună, operațiunea ”Tulburel”, pentru a-i depista și sancționa pe conducătorii auto, care urcă la volan în stare de ebrietate.

Opinia ta contează. Comentează!