Igor Dodon spune că nu se teme de niciun concurent electoral
Social 25 septembrie 2020, 18:08 | 1746

Igor Dodon spune că nu se teme de niciun concurent electoral și nu are vreo problemă în a participa la orice emisiune TV. În același timp, Dodon afirmă că nu are de gând să participe la dezbaterile electorale pentru alegerile prezidențiale, deoarece singurul scop al oponenților săi politici ar fi să discute cu el în contradictoriu. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul emisiunii sale online, în care răspunde la întrebările presei și ale internauților.

IGOR DODON, președintele Republicii Moldova: "- De ce nu veți participa la dezbateri? De ce vă temeți? - Chiar credeți așa că ne temem? Nu suntem noi chiar așa fricoși. Care-i sensul să vin la dezbateri, președintele țării cu 5-6-7 contracandidați care la dânșii unica agendă este discuția cu președintele? Lasă să dezbată între ei!"

Igor Dodon le-a sugerat oponenților săi să bea ceai.

IGOR DODON, președintele Republicii Moldova: "Eu vă rog, stimați oponenți, nu vă excitați prea tare! Relaxați-vă... beți ceai mai departe știți, da? Luați câte un ceai și liniștiți-vă! N-o să mă provocați. Eu înțeleg foarte bine ce doriți. Vă știu care sunt strategiile. Ele nu corespund cu strategiile noastre. Noi n-o să intrăm în dezbateri cu Dumneavoastră, în ping-pong-uri."

Igor Dodon nu este primul politician care vine cu un astfel de mesaj către oponenții săi.

VLADIMIR PLAHOTNIUC, fostul șef al PD: "Acelor politicieni supra-excitați, supra-exaltați în grupulețe, vreau să le transmit următoarele - nu vă prea agitați, nu vă faceți planuri prea mari."

Igor Dodon a spus că ar putea să participe la o singură dezbatere electorală și asta doar în turul doi, și doar la televiziunea publică. Anterior, Dodon a fost criticat pentru faptul că nu vrea să participe la dezbateri veritabile cu ceilalți candidați pentru Președinție, unii politicieni din opoziție afirmând că el s-ar baza pe holding-ul mediatic afiliat socialiștilor. În replică, Dodon a spus că nu influențează politica editorială a acestor posturi de televiziune.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie