A luat foc o încăpere auxiliară din Peresecina, unde erau depozitate lemne și materiale de construcții
Social 29 noiembrie 2021, 20:34 | 649

Un tânăr de 21 de ani a rămas blocat în peștera „Surprizelor” de la Criuleni. Bărbatul a alunecat și a căzut în strâmtoare, la o adâncime de 350 de metri. Urmează detalii și alte știri.

În după amiaza zilei de 28 noiembrie, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a lichida un incendiu, care a izbucnit în municipiul Chișinău pe strada Macilor 5. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:46. La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri, care au stabilit că arderea s-a produs într-o casă veche din lemn.

Conform IGSU, victime nu au fost raportate, iar focul a distrus 70 la sută din suprafața casei și mai multe bunuri din interior. Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Un alt incendiu s-a produs la Peresecina! A luat foc o încăpere auxiliară, în care erau depozitate lemne și materiale de construcții. Flăcările au izbucnit duminică seară, în jurul orei 21:22. La fața locului au intervenit pompierii voluntari din cadrul Postului de Salvatori și Pompieri Peresecina. Au fost chemate și două echipe de pompieri din Chișinău. Până la sosirea echipelor de intervenție, focul s-a extins pe o suprafață de peste 100 de metri pătrați. Din fericire, victime nu au fost înregistrate. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite

Un tânăr de 21 de ani a rămas blocat în peștera „Surprizelor” de la Criuleni. Bărbatul a alunecat și a căzut în strâmtoare, la o adâncime de 350 de metri. Incidentul s-a produs duminică seară, în jurul orei 19:00. A fost nevoie de intervenția a trei echipe de salvatori. Misiunea de recuperare a sinistratului a fost una dificilă și a durat o oră.

Tânărul s-a ales cu o fractură la picior, fiind dus la spitalul raional Criuleni. Viața omului este în afara oricărui pericol.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 29 situații de risc.

Opinia ta contează. Comentează!