Ședință amânată în dosarul lui Petic
Social 20 iunie 2019, 20:32 | 4841

Sedinta de judecata in dosarul pentru huliganism deschis pe numele lui Gheorghe Petic, care urma sa se desfasoare astazi la Judecatoria Cahul, sediul Taraclia, a fost amanata. Asta deoarece de la proces au lipsit partea vatamata si avocatul ei. Cu aceasta ocazie, Gheorghe Petic a reiterat ca noul dosar este unul fabricat.

Astăzi Gheorghe Petic a făcut cunoștință cu materialele cauzei penale.

În noul dosar, Gheorghe Petic este cercetat pentru huliganism. Potrivit rechizitoriului, în toamna anului 2004, pe când era polițist de frontieră, el ar fi amenințat o persoană cu arma din dotare. S-ar fi întâmplat într-un bar din localitatea Cairaclia, raionul Taraclia. Petic spune însă că este nevinovat.

Acuzatorul de stat a refuzat să ne vorbească despre probele care au stat la baza inițierii dosarului penal.

Tot astăzi Gheorghe Petic a anunțat că a fost mutat într-o altă celulă.

Potrivit lui Petic, pe numele său au mai fost inițiate alte trei cauze penale.

În noul dosar inițiat pentru huliganism, Gheorghe Petic riscă pana la șapte ani de închisoare. Recent, el a fost condamnat la trei ani și șase luni de pușcărie și va trebui să plătească și o amendă de 30 de mii de lei într-un dosar în care este acuzat de viol. Petic a respins învinuirile în repetate rânduri și a declarat că este vorba despre un dosar politic. Anterior, el a făcut dezvăluiri despre o schemă de contrabandă cu ţigări, în care ar fi implicaţi funcţionari de pe ambele maluri ale Prutului. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie