82 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore; Bilanțul trece de 500 de persoane infectate în Republica Moldova
Social 2 aprilie 2020, 20:31 | 1742

Al șaselea deces provocat de coronavirus a fost înregistrat astăzi în Republica Moldova. Este vorba despre o persoană în vârstă de 52 de ani, care suferea și de alte maladii, printre care obezitate și hipertensiune arterială. Astăzi au fost înregistrate alte 82 de cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, numărul celor infectați a ajuns la 505.

Numărul bolnavilor care sunt în stare gravă a crescut până la 65.

Și pacienții în stare gravă din stânga Nistrului ar putea fi transferați în Chișinău. Mai exact, la Spitalul Clinic Republican și la Institutul de Medicină Urgentă, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a ținut să atenționeze că toți oamenii trebuie să rămână autoizolați, chiar dacă localitatea lor NU este plasată în carantină. De asemenea, chiar și interacțiunea cu rudele trebuie limitată cât mai mult. Cei care au efectuat testul pentru Covid-19 și au avut un rezultat negativ trebuie să rămână în continuare în autoizolare timp de 14 zile.

Până la această oră, numărul celor care au murit de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la șase, iar a persoanelor confirmate cu acest virus - la 505. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie