I-au vandalizat mașina; Omul a avut curajul să-i pună la respect pe niște indivizi
Social 5 mai 2021, 20:20 | 6086

Un bărbat s-a ales cu pagube materiale, pentru că a vrut să pună capăt unei nelegiuiri. Omul a avut curajul să-i pună la respect pe niște indivizi, care obișnuiau să bea alcool în văzul tuturor, în preajma unui bloc de la Ciocana. Bărbatul spune că a obosit de gălăgia și de mizeria, pe care o provoacă bețivii mai bine de un an. Alți localnici susțin că le este frică să iasă din casă și au cerut repetat ca ghereta unde se toarnă la pahar să fie evacuată. Poliția vorbește de ”huliganism nu prea grav”.

În imagini se vede cum bărbatul revoltat încearcă să-i alunge pe iubitorii de bere cu votcă. Aceștia însă s-au năpustit asupra lui. Bărbatul s-a apărat folosind un spray cu gaze lacrimogene.

Bărbatul spune că mai mulți inși se adună zilnic în jurul gheretei, unde se toarnă alcool. În jur e mizerie, bețivii se ceartă, folosesc un limbaj subteran, iar toate scenele se întâmplă sub ochii copiilor de diferite vârste, care trec pe alături.

După conflict, bărbatul s-a ales cu mașina vandalizată.

Din spusele bărbatului, cel care i-a stricat mașina este soțul vânzătoarei de la magazinul cu pricina. Femeia neagă acuzațiile.

Cazul a fost documentat de polițiști.

POLIȚIA CHIȘINĂU: "Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele. Persoanele care se fac vinovate vor fi atrase la răspundere contravențională În baza art.104 ”Distrugerea sau deteriorarea intenţionată a bunurilor străine și huliganism nu prea grav”."

Poliția a fost sesizată în repetate rânduri și până acum și a dat mai multe amenzi pentru consumul băuturilor alcoolice în loc public. Oamenii legii ne-au comunicat că ghereta activează legal.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie