Repetiții la „Teatrul fără nume”
Social 16 septembrie 2020, 21:05 | 1381

Repetițiile la „Teatrul Fără Nume” sunt în toi. În scenă se lucrează la o premieră. Actorii speră cât mai curând să surprindă publicul larg cu piesa de teatru „Și restu-i tăcere”. Din cauza prelungirii stării de urgență în sănătate publică spectacolul a fost amânat pentru o altă dată, necunoscută deocamdată.

MIHAI ȚĂRNĂ, regizorul șef al „Teatrului Fără Nume”: "Tot timpul am vrut să fac un spectacol unde aș vedea poezia, să nu o aud, dar să o văd.Eu l-am făcut, eu l-am propus, actorii m-au urmat, au participat, au creat și ei pentru mine. E diferit. În primul rând e despre creator, despre chinul creatorului, poate fi vizibil Shakespear în scenă sau Molier, deci e chinul celui care vrea să ne povestească altfel viața. Și e fără cuvinte și durează doar o oră.Oricum, nu contează cât durează, contează ce pui în această oră.Când va veni spectatorul va fi o premieră."

Nu se știe însă sigur când se va întâmpla acest lucru.

MIHAI ȚĂRNĂ, regizorul șef al „Teatrului Fără Nume”: "Va vedea publicul nu știu când, poate 30 septembrie, posibil nu știu.Era preconizat când am auzit decretul Guvernului pentru 15 septembrie și am spus hai pe 17 să-l jucăm, dar s-a contramandat totul."

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie