Năstase: unitatea va aduce schimbarea
Politic 2 noiembrie 2018, 21:09 | 2299

Oamenii trebuie să fie uniți, solidari și să conștientizeze că schimbarea poate fi făcută doar împreună. Este îndemnul președintelui Platformei Demnitate și Adevăr și a fost făcut aseară la emisiunea „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV. „Indiferent de acțiunile sale, guvernării nu îi rămâne decât să se vadă învinsă după următoarele alegeri", consideră Andrei Năstase.

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr a fost solicitat să se refere la Blocul "ACUM", creat de Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate și exponenți ai societății civile, precum și la evenimentul de mâine, când vor fi lansate angajamentele structurii.

Andrei Năstase a fost întrebat și despre ce acțiuni va întreprinde în cazul în care el, membrii Platformei Demnitate și Adevăr sau ai Partidului Acțiune și Solidaritate nu vor fi admiși la parlamentare.

În cadrul emisiunii au avut intervenții și telespectatorii, care i-au adresat președintelui Platformei DA mai multe întrebări. Una dintre acestea a fost cum poate fi schimbată puterea în condițiile în care aceasta nu se lasă dusă ușor.

Opinia ta contează. Comentează!