Jurnal TV se află și luna aceasta pe locul întâi în topul celor mai urmărite posturi de televiziune
Social 29 noiembrie 2021, 18:05 | 967

Suntem primii la capitolul audiență! Jurnal TV se află pe locul întâi în topul celor mai urmărite posturi de televiziune, în ultimele 30 de zile. Suntem, de asemenea, pe primul loc la capitolul divertisment, și la „cele mai corecte știri, informații și reportaje”, arată un nou sondaj efectuat de compania Date Inteligente.

MIHAI BOLOGAN, director executiv al companiei „Date Inteligente”: "Care post reprezintă cele mai corecte știri, informații și reportaje și aici avem un avans considerabil pentru Jurnal TV - 24,6 % consideră că anume acest post prezintă cele mai corecte informații și reportaje. Dintre cei care privesc televizorul cel puțin săptămânal, cei mai mulți au privit Jurnal TV. Deci, 17% care privesc săptămânal televizorul au privit cel mai des și cel mai mult ca durată Jurnal TV."

Și la capitolul divertisment Jurnal TV s-a clasat pe prima poziție.

MIHAI BOLOGAN, director executiv al companiei „Date Inteligente”: "Jurnal TV a fost urmărit de un milion 33 de mii, ProTV de un milion zece mii, Primul în Moldova 984 de mii de persoane. Haideți să vedem cine în luna precedentă a fost top TV la capitolul divertisment. Pe primul loc se menține Jurnal TV, 17, 6 % au considerat că anume acest post a excelat la capitolul divertisment îl luna precedentă."

În vârful topului se menține și portalul jurnal.md.

Sondajul companiei „Date Inteligente” a fost realizat în perioada 15-25 noiembrie curent pe un eșantion de 1.047 de respondenți. Marja de eroare este de plus/minus 2,9 la sută.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie