Distincție regală pentru Ringo Starr
Externe 22 martie 2018, 08:30 | 1376

Ringo Starr, fostul baterist al legendarei trupe „The Beatles”, a primit titlul de cavaler al Coroanei Britanice, pentru serviciile aduse industriei muzicale. Distincția regală i-a fost oferită de către prințul William, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham.

Vedeta rock a îngenuncheat în fața prințului William și, conform tradiției, a fost atins cu o sabie pe umăr, iar apoi a primit prestigioasa distincție. În vârstă de 77 de ani, Ringo Starr a declarat că se simte extrem de onorat pentru titlul primit.

Ringo Starr este al doilea fost membru al trupei „The Beatles”, care devine cavaler al Coroanei Britanice, după Paul McCartney, celălalt membru al formației care mai este în viață și care a primit același titlu acum 21 de ani.

Formația „The Beatles” a fost înfiinţată în 1960, în Liverpool, și a fost considerată cea mai influentă trupă rock, care a vândut peste un miliard de discuri în lumea întreagă. În 1965, regina Elisabeta a II-a le-a oferit tuturor celor patru colegi de trupă câte un Ordin al Imperiului Britanic.

Opinia ta contează. Comentează!