Image-Description
Octavian Țâcu pune capăt zvonurilor privind desfacerea blocului ACUM Platforma DA și PAS: Va fi o singură fracțiune!
Politic 1 martie 2019, 15:00 | 3225

Istoricul Octavian Țâcu, candidat al blocului ACUM Platforma DA și PAS la alegerile parlamentare, pune capăt zvonurilor privind posibila scindare a structurii politice în două fracțiuni.

„Va fi o singură fracțiune. Este mesajul nostru pentru toată societatea. Avem de înfruntat o guvernare care va încerca să speculeze orice încercare de separare”, a declarat Octavian Țâcu.

„Aceste zvonuri legate de desfacerea blocului trebuie curmate. Blocul ACUM Platforma DA și PAS este un brand politic în care s-a investit foarte mult. El a fost fundamentat pe ideea de mișcare de rezistență ACUM în jurul căreia s-au cristalizat cele două partide și membri ai societății civile”, a menționat Octavian Țâcu la TVR Moldova.

„Noi suntem 6-7 oameni care venim din afara acestor două partide. Prin urmare, noi pledăm pentru un bloc unic consolidat și o acțiune unică pentru că avem și alegeri locale pe care trebuie să le abordăm cu seriozitate. Partenerii noștri externi pledează pentru integritatea blocului. Acest lucru ni-l cer chiar alegătorii față de care noi avem o responsabilitate”, a adăugat membrul blocului ACUM.

Opinia ta contează. Comentează!