Atac armat în SUA
Externe 23 aprilie 2018, 14:29 | 2742

Atac armat într-un restaurant din statul american Tennessee. Patru oameni au fost uciși, iar alți doi au fost răniți, după ce un individ, dezbrăcat aproape complet, a deschis focul în local. Atacatorul a reușit să fugă de la fața locului și este căutat de poliție, care i-a avertizat pe localnici că acesta ar putea fi încă înarmat şi extrem de periculos.

Potrivit presei de peste Ocean, individul, care purta doar o geacă, s-a apropiat de un restaurant din orașul Nashville, la ora trei dimineața, și a împușcat două persoane aflate în parcarea localului. Ulterior, atacatorul a intrat în cafenea și a continuat să țintească asupra oamenilor de acolo.

Unul dintre clienți a reuşit să ia pușca din mâna agresorului. În acel moment, însă, individul și-a aruncat haina şi a fugit, dezbrăcat.

Deocamdată nu se cunosc motivele atacului armat. Presa scrie însă că suspectul, un american în vârstă de 29 de ani, ar suferi de probleme mintale. Peste 90 de atacuri în masă au fost comise în Statele Unite doar de la începutul acestui an. În urma acestor tragedii, în țară s-au declanșat proteste masive, dar și dezbateri la Washington, pentru un control mai sever privind armele.

Opinia ta contează. Comentează!