Jurnalul orei 17, 24 Iunie
Jurnalul orei 17:00 24 iunie 2021, 18:32 | 1534

Prezentat de Adrian Prodan

Ziarul german „Bild” a publicat astăzi documente exclusive, despre care spune că provin de la Serviciul de Informații și Securitate din Moldova, care arată că Moscova ar fi „investit”, în 2020, peste 11 milioane de euro în campania prezidențială a lui Igor Dodon. În acest mod, scriu jurnaliștii germani, rușii urmau să-și consolideze influența în Europa de Est. Potrivit devizului de cheltuieli, milioane de euro au fost prevăzute pentru mituirea așa-numiților „candidați prietenoși”, dar și pentru coruperea funcționarilor electorali. Jurnal TV a solicitat o reacție de la reprezentanții socialiștilor, dar deocamdată un răspuns din partea formațiunii lipsește.

Ploile abundente din ultima perioadă nu contenesc și oamenii pierd ce au agonisit o viață. Este și cazul a unor familii din satul Văleni, raionul Cahul care au chemat astă noapte pompierii și salvatorii pentru a pompa apa din gospodării.

Vara își intră, în sfârșit, în drepturi. După o perioadă rece și ploioasă, mercurul din termometre a trecut astăzi de 30 de grade. Canicula i-a făcut pe mai mulți locuitori ai capitalei să meargă la plajă sau la scăldat. O echipă Jurnal TV a surprins priveliștea de vară în preajma lacului "La Izvor" din Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie