Image-Description
#Adoptă un protestatar: O campanie care ajută cetățenii din afara capitalei să vină la protestul din 26 august
Social 21 august 2018, 14:10 | 1602

Cetățenii din afara capitalei care vor să vină la protestul din 26 august vor putea beneficia de ajutor pentru transport și cazare. Grupul Adoptă un Vot, care în 2016 a avut un succes enorm la prezidențiale, ajutându-i pe cei din Diasporă să ajungă la secțiile de votare, anunță lansarea unei campanii - Adoptă un protestatar.

În condițiile în care ne așteptăm la perturbarea microbuzelor de rută de către guvernare, campania „Adoptă un Protestatar” își propune să faciliteze într-ajutorarea protestatarilor cu privire la transport și cazare. Orice ajutor al protestatarilor din afara Chișinăului e în special binevenit!

Dacă mergi la protest cu mașina proprie și mai ai locuri, postează în grupul „Adoptă un Vot” pentru a „adopta” protestatari. Pentru a ușura căutarea, la finalul postării indică prin hashtag-uri #transport, #ofer, #localitatea de unde pornești și #câte locuri libere ai. De asemenea, pentru a „adopta” pe o seară în Chișinău protestatari care nu se vor putea întoarce acasă, include #cazare și #ofer.

La rândul lor, protestatarul care vor să fie „adoptat” pot crea o postare de genul #caut, #trasport/#cazare, #localitatea de unde pornesc și poate răspunde la oferte în comentarii.

Când s-a rezolvat situația din postare - mașina s-a umplut, cazarea s-a găsit etc. te rugăm să adaugi la începtul postarii [Adoptat].

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie