Cadavrul unei femei de 56 de ani a fost găsit într-o locuință în care a avut loc o deflagrație
Social 3 iunie 2020, 15:26 | 683

O femeie a fost găsită carbonizată, în această dimineață, într-o locuință din raionul Orhei, care a luat foc în urma unei explozii. O altă tragedie a avut loc la Ghidighici - un bărbat a fost lovit mortal de trenul Bălți-Chișinău. Urmează detalii.

Deflagrația a avut loc în această dimineață într-o gospodărie din satul Pohrebeni, raionul Orhei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 5 și 43 de minute. O parte din casă a fost cuprinsă de flăcări, în urma exploziei, iar tavanul s-a prăbușit. La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori. Aceștia au depistat cadavrul unei femei de 56 de ani. Primele cercetări arată că deflagrația s-a produs în urma unei scurgeri de gaze de la o butelie. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 30 de situații de risc.

Noaptea trecută a avut loc o altă tragedie. Un trecător a observat cadavrul unui bărbat în apropiere de stația de cale ferată Ghidighici și a alertat poliția. Potrivit ofițerilor, bărbatul de 30 de ani a fost lovit mortal de un tren de pe ruta Bălți-Chișinău. Pe marginea acestui caz a fost inițiat un proces penal. 

Opinia ta contează. Comentează!