Cresc și educă copiii străinilor
Social 18 octombrie 2019, 17:42 | 1558

Numarul copiilor adoptati este in continua scadere. Procesul este blocat, de cele mai multe ori, din cauza ca cei mai multi parinti vor copii de pana la 7 ani, nu mai mult! Pe cale de a deveni familie adoptiva este un cuplu dintr-o suburbie a Chisinaului, care este gata sa aduca in sanul familiei trei frati. Crescuti pana nu demult doar de mama biologica, ei spun acum ”mama” unei femei straine, de fapt.

Soții Popescu s-au căsătorit acum șase ani. Își doreau foarte mult copii, dar din mai multe motive, aceștia întârziau să apară. Elena a pierdut de trei ori sarcina și odată cu asta, și speranța de a mai avea proprii copii. Așa că au decis să adopte un copil. Își doreau unul de până la șase ani, chiar și doi. Într-o bună zi i s-a spus că sunt nu unul, ci trei copii, toți frați. Cifra trei a cam speriat-o, nu știa cum să-i spună asta soțului, așa că și-a a anunțat mama, care a încurajat-o enorm.

Minunea s-a produs pe 13 mai. De atunci, viața lor s-a schimbat radical.

Elena a reușit să le schimbe total viziunile, le-a recăpătat încrederea și se bucură că pe zi ce trece sunt tot mai atenți, cuminți și responsabili.

Bucuria picilor e de nedescris. Spun că au cei mai frumoși, harnici, grijulii și inteligenți părinți.

Sâmbăta, de la ora 19, în cadrul emisiunii „Jurnalul Săptămânii”, aflați de la colega noastră Parascovia Spic ce presupune adopția în Republica Moldova și de ce unele cupluri așteaptă foarte mult până când se întâmplă minunea. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie