Mai mulți angajați ai Penitenciarului nr.18 Brănești sunt suspectați de vânzarea metalului din pușcărie
Social 11 iunie 2021, 20:12 | 1474

Proces penal la Penitenciarul nr.18 Brănești! Mai mulți angajați sunt suspectați că au vândut metalul din pușcărie. Dosarul a fost deschis după audierea celor vizați, ne-a confirmat șeful Procuraturii Orhei, Sergiu Bodorin, fără să dea detalii. Percheziții nu au avut loc, dar urmează, ne-a declarat la rândul său șeful interimar al închisorii de la Brănești, Andrian Patirău.

Instituțiile abilitate au efectuat mai multe verificări pe teritoriul penitenciarului, au verificat registrele și mai multe înregistrări video din interior, ne-au comunicat surse confidențiale. Pentru a afla detalii, l-am sunat pe șeful interimar al Penitenciarului Brănești, Andrian Patirău.

ANDRIAN PATIRĂU, șeful interimar al Penitenciarului nr.18 Brănești: "-Percheziții nu au fost. -Despre proces? -Despre proces ceva cunosc, dar la mine nu-s detalii. Urmează. -Cine din angajații penitenciarului sunt vizați? -Nu cunosc. Urmează, probabil."

Șeful Procuraturii Orhei, Sergiu Bodorin, ne-a confirmat doar faptul că a fost inițiat un proces penal, fără să ne ofere detalii. Presa a mai scris despre Penitenciarul nr. 18 Brănești. La începutul lunii februarie curent, directorul penitenciarului Viorel Perciun a fost reținut în dosarul cardurilor bancare. Anterior, Jurnal TV a publicat o serie de reportaje, în care deținuții erau cei care îi atacau pe gardieni. Atunci, responsabilii de la ANP afirmau că deținuții implicați au fost pedepsiți suplimentar.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie