O femeie de 63 de ani din Căpriana, era să rămână fără locuință în urma unui incendiu
Social 11 septembrie 2020, 20:04 | 2808

Un incendiu izbucnit în veranda casei era cât pe ce să o lase fără locuință pe o femeie de 63 de ani din satul Căpriana, raionul Strășeni. Flăcările ar fi pornit de la un frigider și s-au extins cu repeziciune. Stăpâna casei, Profira Robu, era plecată, iar cel care a observat fumul dens a fost un vecin, care a și stins focul. Acum, pensionara dă vina pe furnizorul de curent electric și nu știe din ce bani își va renova locuința. Ce ne-au spus însă reprezentanții companiei „Premier Energy”, aflați imediat.

Incendiul i-a distrus nu doar veranda, dar i-a afectat și celelalte camere din casă.

Flăcările ar fi pornit de la frigider, dar cauza ar fi tensiunea prea mare, spune femeia. A anunțat furnizorul de curent "Premier Energy", dar angajații companiei au respins acuzațiile.

Acum, femeia nu știe din ce bani își va renova locuința, întrucât abia îi ajung de medicamente.

Drept răspuns la solicitarea noastră, Departamentul Relații Externe și Comunicare al companiei "Premier Energy" ne-a expediat un comunicat de presă. În document se spune că incendiul s-ar fi produs „în rețelele interne ale consumatorului din cauza unui scurtcircuit la frigider”, care ar fi fost „conectat la un prelungitor defectat”. Acest lucru ar fi fost confirmat atât de pompieri, cât și de echipa operatorului de distribuție, care a verificat starea acestor rețele, se mai menționează în comunicatul furnizorului de curent.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie