Un moldovean de 39 de ani a fost ucis în Italia de un conațional, după ce a intervenit între doi soți moldoveni care se certau
Social 6 iulie 2022, 19:44 | 878

Un moldovean de 39 de ani a fost ucis în Italia de un conațional, după ce a intervenit între doi soți moldoveni care se certau. Tragedia s-a întâmplat într-o parcare din orașul Parma, scrie ziarul italian „La Repubblica”. Potrivit sursei, între cei doi soți din Moldova s-a iscat un scandal, iar la un moment dat bărbatul și-ar fi atacat soția. Victima, care se cunoștea cu cei doi, ar fi încercat să-i despartă, luând apărarea femeii, dar a fost înjunghiată.

Ziarul italian scrie că un cetățean moldovean, de 27 de ani, s-a întâlnit în parcare cu soția sa, cu care era în proces de divorț. Victima era coleg de muncă cu agresorul și l-a însoțit la acea întâlnire. Discuția între moldovean și soția sa ar fi degenerat, iar victima ar fi încercat să apere femeia de furia soțului violent. Individul a scos un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe moldoveanul care intervenise. Acesta a decedat până la sosirea medicilor. ”Moartea victimei a survenit în urma unei lovituri fatale în inimă”, precizează publicația citată. Imediat după incident, agresorul a fugit de la fața locului și a încercat să se ascundă într-o parcare din apropiere. Poliția l-a găsit însă. Acesta a fost arestat și va fi judecat pentru omor. Cotidianul „Parma Today” precizează că la crimă a asistat și copilul celor doi soți.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie