Un copil a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe un carusel avariat
Social 15 august 2022, 20:27 | 475

Doi indivizi au atacat o familie, într-o benzinărie din Sângera. Poliția spune că aceștia nu sunt la prima abatere de la lege și riscă acum ani grei de pușcărie. Urmează detalii și alte știri.

Un copil a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe un carusel avariat. Incidentul s-a produs într-un parc de distracție din orașul Tighina. Potrivit presei locale, terenul de joacă era închis, iar accesul era restricționat. Totuși, copiii au reușit să pătrundă pe teritoriul parcului. La fața locului a venit ambulanța, iar victima a fost transportată la spital cu mai multe traumatisme.

Un bărbat de 46 de ani din municipiul Chișinău a fost condamnat la 14 ani de închisoare, după ce și-a omorât în bătaie concubina. Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat la începutul anului, în locuința pe care inculpatul o închiria împreună cu femeia de 49 de ani. După ce au consumat împreună alcool, cei doi s-ar fi certat, iar bărbatul a lovit de mai multe ori femeia cu pumnii si picioarele. În cadrul audierilor, bărbatul nu și-a recunoscut vina.

Aproape patru mii de conducători auto au comis încălcări în trafic, în doar două zile. În weekend, 71 de șoferi au fost depistați și înlăturați de la conducerea unității de transport fiind în stare de ebrietate. Peste 2.000 de conducători auto au depășit limita de viteză stabilită pe sectorul de drum. Peste 700 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, iar 487 conduceau fără a avea cuplată centura de siguranță. Nu doar șoferii au fost sancționați în weekend, ci și pietonii. 84 de oameni au fost pedepsiți pentru traversarea străzii în locuri interzise. Peste 50 de șoferi au încălcat regulile de oprire şi neacordarea priorității pietonilor. În doar două zile, inspectorii de patrulare au intervenit în 227 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul unic 112.

Doi bărbați, de 25 și, respectiv, 31 de ani, au fost arestați pentru 30 de zile, după ce ar fi atacat doi soți într-o stație PECO din Sângera. Suspecții au intrat în discuție cu victimele care se aflau la terasă, apoi a început o ceartă. Ulterior, indivizii au lovit și îmbrâncit victimele, - un bărbat de 43 de ani și soția acestuia. Suspecții ar fi sustras de la bărbat un lanț din aur, ar fi urcat în automobil și au dispărut. În urma efectuării mai multor măsuri de investigație, suspecții au fost reținuți. Aceștia și-au recunoscut vina, iar lanțul din aur a fost restituit victimei. Bănuitul de 31 de ani nu este la prima abatere de la lege, fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor asemănătoare. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie