Electorala Chișinău
Politic 20 aprilie 2018, 19:44 | 3586

O parte dintre concurenții electorali pentru Primăria Chișinău și-au continuat astăzi activitățile în cadrul campaniei. Este vorba despre Ion Ceban și Andrei Năstase.

Candidatul socialiștilor a susținut o conferință de presă, în care a vorbit despre necesitatea transformării Chișinăului într-un oraș modern și deschiderea acestuia pentru mediul de afaceri. Printre altele, a promis elaborarea unei ”Hărți de investiții a Chișinăului”.

Iar Andrei Năstase, candidatul unic al Platformei Demnitate şi Adevăr, Partidului Acţiune şi Solidaritate şi al Partidului Liberal Democrat din Moldova, s-a întâlnit astăzi cu medicii de la Spitalul „Sfânta Treime”, unde a vorbit despre inițiativa sa, intitulată Programul municipal de medicină accesibilă de calitate.

Andrei Năstase a avut întâlniri și cu medicii de la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”, dar și cu locatarii blocurilor de pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica.

Niciun alt candidat pentru Primăria Chișinău nu a avut astăzi vreun eveniment public și nici nu a expediat vreun comunicat de presă. Până în prezent, au fost înregistraţi oficial în cursă șapte candidaţi, iar alți șase așteaptă răspunsul de la autoritatea electorală.

De asemenea, niciun candidat pentru Primăria Bălți nu a avut astăzi vreun eveniment public. În acest municipiu, până acum, au fost înregistraţi oficial în cursă doi concurenți, iar în așteptarea unui răspuns de la autoritatea electorală sunt încă șase candidați.

Opinia ta contează. Comentează!