O femeie i-a stricat oglinzile retrovizoare ale autoturismului condus de o altă femeie, scena fiind filmată de victimă
Social 19 august 2022, 19:34 | 810

O femeie i-a stricat, cu o rangă din metal, oglinzile retrovizoare ale autoturismului condus de o altă femeie. Întreaga scenă a fost filmată de șoferița aflată în mașină. Aceasta a imprimat ulterior un filmuleț în care a explicat de la ce a pornit conflictul. Agresoarea ar fi reprezentanta unei companii de transport. Victima susține că a avut o călătorie neplăcută cu această companie și a vrut să fotografieze plăcuțele de înmatriculare ale autocarului, pentru a depune ulterior o plângere.

Soțul agresoarei stătea în fața mașinii, blocând-o. Victima a povestit într-un filmuleț că scandalul a izbucnit urmare a unei călătorii. A apelat la serviciile companiei de transport, pe care o reprezintă femeia agresoare și soțul ei, în luna iulie curent. Au plecat în Austria, dar înainte să ajungă au stat o noapte încuiați în autocar. Cu două ore înainte de a intra în țara respectivă, autocarul a fost oprit de poliție. În timpul verificărilor a fost depistată o cantitate mare de țigări, spune femeia. Șoferul a încuiat autocarul cu tot cu pasageri în interior și a plecat cu polițiștii. S-a întors peste aproximativ opt ore, spune femeia.

Cei doi soți s-au înfuriat și au încercat să deschidă mașina victimei. Femeia a refuzat să iasă din mașină. În cele din urmă, agresorii au început să-i distrugă mașina cu o rangă. Poliția s-a autosesizat și investighează acest caz. Victima cere compensarea prejudiciilor și lipsirea de licență a firmei transportatoare.

Opinia ta contează. Comentează!