Igor Dodon s-a afișat cu un nou telefon care ar costa între 1300 și 1600 de euro
Social 26 februarie 2021, 17:28 | 3102

Socialistul Igor Dodon, care se declară tot îngrijorat de situația economică a țării, pozând în apărător al nevoiașilor, s-a ales recent cu un telefon de ultimă generație care costă între 1300 și 1600 de euro. Asta după ce, cu doar un an în urmă, s-a afișat cu un alt telefon, tot din categoria premium. Noua achiziție a șefului PSRM a putut fi admirată în cadrul emisiunii sale online în care Dodon se laudă că răspunde la întrebările cetățenilor simpli.

IGOR DODON, președintele PSRM: "Tatiana Cerneavskaia - ”viața a devenit insuportabilă... faceți ceva!”. Tatiana, noi luptăm. Nimeni nu renunță. Noi nu dăm mâinile în jos. Noi vom lupta pentru fiacare cetățean al Republicii Moldova și pentru interesele lui. Eu vă promit asta!"

Din imaginile video, publicate de Igor Dodon, se pare că acesta și-a luat un iPhone 12 PRO MAX. Acest model de telefon a fost lansat la finele anului trecut și costă la magazinele autorizate din Chișinău între 1300 și 1600 de euro în funcție de spațiul de stocare. Acest smartphone este cel mai scump din categoria telefoanelor de serie, mai costisitoare fiind doar edițiile limitate, asamblate din materiale scumpe sau încrustate cu diamante. Dodon apare cu acest telefon după ce, timp de mai bine de o săptămână, a călătorit prin Rusia. Am întrebat-o pe purtătoarea sa de cuvânt când, de unde și din ce surse și-a achiziționat Dodon noul telefon, dar nu am ptimit niciun răspuns. În cadrul emisiunii sale, Dodon nu a negat că, săptămâna trecută, s-a cazat la un hotel de lux din insulele Kurile, așa cum a scris Jurnal TV, și a spus doar că ”pritetenii săi din Rusia” ar fi suportat toate cheltuielile de călătorie și cazare. Cât despre veniturile sale, Dodon spune că primește salariu ”de la partid”.

IGOR DODON, președintele PSRM: "Da, sunt angajat la partid începând cu câteva săptămâni în urmă, dar examinăm și alte variante. Poate o să fiu angajat și în altă parte, dacă va fi posibil, dacă se va permite din punct de vedere al compatibilității."

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie