Planul pentru prima zi la primărie
Politic 11 iulie 2018, 16:30 | 2424

Revocarea autorizației pentru şantierul de pe strada Bogdan Voievod, a celei pentru demolarea cinematografului „Gaudeamus” și verificarea tuturor actelor permisive pentru construcții în municipiul Chișinău! Acestea sunt doar câteva dintre măsurile, pe care le-ar fi luat primarul ales Andrei Năstase, dacă ar fi primit mandatul. Despre aceasta a comunicat vicepreşedintele Platformei Demnitate și Adevăr Alexandru Slusari.

Într-o postare pe Facebook, Alexandru Slusari a scris că foarte mulți oameni îl întreabă "care ar fi fost primii pași ai primarului ales?", aşa că a decis să publice planul de lucru prioritar al lui Andrei Năstase. Potrivit lui Slusari, în prima zi de muncă la Primărie, Năstase ar fi semnat următoarele dispoziții:

Alte priorităţi fixate de primarul ales pentru prima perioadă de activitate prevedeau efectuarea unei inventarieri exhaustive a patrimoniului municipal, definitivarea și prezentarea în Consiliul municipal, în cel mult şase luni, a Planului Urbanistic General, solicitarea adresată Consiliului municipal de a introduce un moratoriu asupra transmiterii terenurilor în arendă și asupra modificării planurilor urbanistice zonale privind demararea construcțiilor până la aprobarea Planului Urbanistic General.

Opinia ta contează. Comentează!