Băiatul de șase ani din Hâncești, care a dispărut marți, a fost găsit mort în toaleta din curtea casei
Social 28 mai 2020, 23:46 | 3179

Băiatul de șase ani din Hâncești, care a dispărut marți, a fost găsit mort în toaleta din curtea casei sale. Potrivit poliției, pe corpul micuțului nu au fost depistate semne de moarte violentă. Toaleta era din beton, iar forțele de ordine spun că gaura era destul de mare, astfel încât copilul ar fi putut cădea cu ușurință în interior. Părinții, sfâșiați de durere, sunt consiliați de un psiholog.

După două zile de căutări, micuțul de șase ani din orașul Hâncești a fost găsit mort în toaleta din curtea casei. Polițiștii spun că, în ziua în care a început operațiunea de căutare, au intrat și în toaletă, dar copilul nu a fost observat atunci. Astăzi, s-au făcut investigații suplimentare, cu participarea angajaților laboratorului criminalistic, iar toaleta a fost dărâmată. Abia după asta a fost găsit și corpul neînsuflețit al băiatului.

În ultimii ani, în Moldova s-au mai produs asemenea cazuri. Acum un an, o copilă de doi ani a căzut în toaleta din curtea unei case din sectorul Botanica al capitalei. Din fericire, atunci, fetița a fost salvată. Iar în 2018, un băiat de opt ani din Sângerei s-a stins din viață după ce a căzut tot în toaleta din curtea casei sale. În 2016, un copil de doi ani din raionul Nisporeni a murit în condiții similare. Băiețelul se juca în curte, în timp ce mama lui spăla rufe. La un moment dat, micuțul a dispărut. Femeia l-a căutat prin curte, iar pentru că nu l-a găsit, a plecat după el în sat. Mai târziu, vecinii l-au scos mort din toaletă. 

Opinia ta contează. Comentează!