Un bărbat care ar fi angajat al Poliției de Frontieră s-a dat în spectacol într-un local din Chișinău
Social 22 iunie 2021, 20:54 | 1522

O nouă zi, un nou scandal cu implicarea unui presupus polițist de frontieră în stare de ebrietate. De această dată s-a întâmplat într-un local din sectorul Botanica al capitalei. După ce s-a îmbătat, bărbatul a recurs la gesturi ce au determinat paza localului să-l scoată afară.

Unul dintre martori a trimis imaginile cu întreaga scenă pe adresa redacției noastre. Din ele se vede că mai mulți tineri încearcă să-l calmeze, iar la un moment dat bărbatul, pe care îl cheamă Andrei, se poticnește.

Din discuțiile pe care le au tinerii care apar în imaginile video reiese că bărbatul aflat în stare avansată de ebrietate ar fi angajat al Poliției de Frontieră, iar unul dintre ei îl roagă să manifeste un comportament decent și să nu prejudicieze imaginea instituției.

L-am contactat, pentru o reacție, pe șeful interimar al Poliției de Frontieră, Petru Corduneanu, dar acesta nu ne-a răspuns la apel. I-am transmis imaginile purtătoarei de cuvânt a instituției, Ana Marchitan și i-am cerut să ne confirme dacă bărbatul din imagini activează sau nu în cadrul Poliției de Frontieră. Până la ora difuzării buletinului de știri nu am primit însă niciun răspuns.

Opinia ta contează. Comentează!