Image-Description
Andrei Năstase: „Suntem organizați și pregătiți, mai bine ca niciodată; Istoria se va rescrie în februarie"
Politic 5 noiembrie 2018, 10:01 | 2979

Luna februarie se anunță a fi una cu tumultoase încercări pentru Republica Moldova, iar viitorul Bloc ACUM, creat de Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate și importanți exponenți ai societății civile, este gata să facă față tuturor confruntărilor din campania electorală pentru alegerile parlamentare din februarie 2019, asigură liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

„Suntem organizați și suntem pregătiți, mai bine ca niciodată, pentru confruntarea finală. Au fraudat în mod criminal alegerile prezidențiale, iar Moldova nu are astăzi președintele pe care-l merită! Au invalidat, într-un mod la fel de criminal, voința chișinăuenilor, iar astăzi capitala Moldovei nu are primarul pe care și l-au dorit oamenii”, a spus Andrei Năstase în cadrul evenimentului de lansare a noului bloc electoral.

Liderul DA a mai menționat că orice tentativă a regimului de a frauda alegerile va fi taxată dur de către lumea civilizată.

Partenerii externi nu vor putea recunoaște un scrutin care se desfășoară cu intimidări ale opoziției, cu coruperea masivă a alegătorilor și implicarea justiției pentru a corecta rezultatele alegerilor în favoarea puterii, a punctat Năstase. Iar dacă toate aceste lucruri se vor întâmpla, există riscuri majore că Republica Moldova să fie sub izolare absolută de Europa și SUA, spune liderul DA.

„Istoria se va rescrie în februarie, la anul. Criminalii vor fi dați jos de la putere! Democratic, nu altfel! Iar imediat după ce poporul va pune de strajă statului oameni vrednici, vom construi grădinițe, spitale, vom face drumuri, ne vom înfrumuseța orașele, ne vom decide singuri viața și soarta, vom avea grijă de viitorul neamului nostru! Este timpul ca noi, cei mulți, cinstiți și curajoși să stabilim ce urmează. Trebuie să ieșim masiv la vot și să votăm pentru libertate, pentru demnitate, un viitor prosper la noi acasă”, mai spus Andrei Năstase.

Totodată, liderul DA a îndemnat oamenii să iasă masiv la vot și să opteze pentru libertate, pentru demnitate, normalitate și pentru un viitor prosper acasă:

„Pregătiți-vă, implicați-vă, dedicați-vă, dragii mei prieteni, să ne luăm țara și viețile înapoi! După 24 februrie 2019, vom declara, din nou, Moldova o țară liberă! Vom scăpa de ei și de jugul lor, de minciunile, corupția, criminalitatea, manipularea, teroarea și fățărnicia lor! Pentru că ei sunt puțini, iar noi suntem cei mai mulți! Pentru că pe ei, pe toți, îi poți adună într-o singură pușcărie nouă, în vreme ce pe noi, pe toți ceilalți, o să ne încapă, cu bucurie, pentru vecie, draga noastră Moldovă!”

Opinia ta contează. Comentează!