Jurnalul orei 19, 8 August
Jurnalul orei 19:00 8 august 2022, 21:47 | 1490

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

În pofida crizelor cărora a fost nevoit să le facă față, Guvernul Gavrilița a rezistat un an. A funcționat în regim de pompier și în condiții de război la hotar, dar susține că a reușit să așeze țara pe un drum european ireversibil.

Situație dramatică la azilul municipal de câini din Chișinău. Animalele îndură foame și lipsă de medicamente. Hrana uscată s-a scumpit, donații vin puține, iar crupe pentru terci au mai rămas doar pentru o zi.

Unele râuri mici au secat, iar în cele mari debitul s-a redus cu aproape 40 la sută din cauza secetei din această vară. Cel mai afectat este Răutul, care a ajuns într-o stare dramatică. Oamenii, care utilizau apa din râu pentru irigare, acum economisesc în detrimentul recoltei.

Fotbalistul Donny Van Iperen, de la ”Zimbru”, se află în comă, după ce a fost lovit la cap în timpul meciului cu Dinamo-Auto Tiraspol. Deși administrația clubului anunța ieri că fundașul este în afara oricărui pericol, un reporter Jurnal TV a aflat că, de fapt, acesta se află în stare extrem de gravă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie