Peste 30 de angajați ai Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” susțin astăzi cel mai important test de rezistență și curaj
Social 30 septembrie 2022, 17:34 | 625

Ofițerii de la “Fulger” dau astăzi un spectacol de zile mari. Peste 30 de angajați ai Brigăzii cu destinaţie specială își demonstrează și la această oră calitățile profesionale la cel mai important test de rezistență și curaj - „Bereta Neagră”. Cum a decurs prima etapă a exercițiilor, vedeți în reportajul nostru.

Cu un echipament de peste 20 de kilograme pe ei, ofițerii de la "Fulger" au alergat aproximativ 15 kilometri. Sleiți de puteri, polițiștii au mers imediat la următoarea probă, tragerea la țintă.

Unii au cedat după proba alergatului, alții nu au țintit bine cu arma și au fost descalificați. Polițiștii spun că nu vor renunța la lupta pentru ”Bereta neagră” și vor încerca și anul viitor.

A urmat un test complicat. Polițiștii trebuiau să reziste trei minute într-un spațiu închis plin cu gaze lacrimogene.

După această probă, unii ofițeri au avut nevoie de ajutorul colegilor.

Cei mai rezistenți au escaladat dealul abrupt în cariera de piatră de la Pruncul.

Șase polițiști au venit de la Inspectoratul Județean Iași pentru a câștiga aici ”Bereta neagră”.

În acest an, 37 de tineri luptă pentru „Bereta Neagră”, un test pe care persoanele înrolate în Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” îl susțin din anul 2010.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie