Image-Description
O femeie a urcat pe podium, la săptămâna modei de la Paris, iar un supermodel a dat-o jos (VIDEO)
Externe 2 octombrie 2019, 11:29 | 3207

O femeie doritoare să-şi arate abilităţile de supermodel s-a urcat pe podium în timpul spectacolului casei de modă Chanel, din cadrul Săptămânei Modei de la Paris. Totuşi, femeia a fost în scurt timp oprită de unele dintre cele mai cunoscute supermodele ale momentului.

Femeia a fost identificată drept comicul Marie S'Infiltre, numele său real fiind Marie Benoliel, potrivit CBS News.

Benoliel a participat la spectacol îmbrăcată într-un ansamblu care s-a potrivit perfect cu restul colecţiei prezentată de Chanel, iar unii spectactori au ratat complet momentul când femeia s-a urcat pe podium alături de celelalte modele.

Falsul supenrmodel” a mers pe scenă până când Gigi Hadid a confruntat-o. Imagini surprinse în timpul spectacolului arată cum Hadid, deloc impresionată de incident, s-a oprit în faţa femeii şi a obligat-o să coboare de pe scenă.

BBC a transmis că Benoliel ar fi plănuit farsa ca o manevră publicitată. „Nu o să facem un caz din asta”, a declarat un purtător de cuvânt al Chanel.

Chiar dacă Benoliel a încercat să atragă atenţia asupra sa prin farsă, Hadid este cea care a primit laude din partea comunităţii online. La scurt timp după incident, numele supermodelului era printre cele mai menţionate pe platforma de micro-blogging Twitter, aceasta fiind desemnată „cel mai bun paznic al Săptămânei Modei la Paris”, menționează MEDIAFAX.

Opinia ta contează. Comentează!