Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a anunțat noi restricții
Social 22 septembrie 2021, 19:38 | 2131

Întrunită astăzi în ședință, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis introducerea unor noi restricții pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus.

ALA NEMERENCO, ministrul Sănătății: "Comisia își propune să micșoreze numărul de călători în transportul public, care cunoaștem toți că este unul din cele mai periculoase focare de transmitere a infecției și introduce acolo unde este posibil cerința de muncă la distanță și trecerea universităților în regim online. 06:50-08:06 Un lucru foarte important și necesar de subliniat este că copii la toate nivelele de alertă de la verde până la roșu rămân să învețe în școală cu prezența fizică. Desigur cu respectarea tuturor măsurilor de protecție, pentru că avem nevoie să creștem o generație bine instruită și sănătoasă."

Pentru anumite tipuri de activități, antreprenorii vor putea decide singuri cum doresc să se organizeze. Potrivit noilor norme, am putea merge la evenimente doar cu certificatul de vaccinare. Organizatorii de evenimente vor putea cere certificatul Covid-19 de la invitați, dar vor avea și o altă opțiune: fără certificat, dar cu un număr limitat de persoane.

Opinia ta contează. Comentează!