Campania JurnalTVerde se va desfășura până pe 1 mai, când vom desemna șase câștigători
Social 16 aprilie 2021, 19:55 | 1212

Continuăm tradiția îngrijirii mediului înconjurător și dăm start campaniei de înverzire ”Jurnal TVerde”. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, în acest an campania noastră se va desfășura online. Îi îndemnăm pe telespectatorii noștri să pună copaci în curtea lor și să posteze fotografii pe pagina de facebook a Jurnal TV. Cel mai apreciat autor va primi un premiu!

CRISTINA POHILENCO, director adjunct Jurnal TV: "Suntem bucuroși să anunțăm că anul acesta demarăm campania Jurnal TVerde, din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, nu ne permitem să organizăm un eveniment cum îl organizam anii precedenți, în care invitam lumea afară, într-un spațiu pe care îl curățam, îl înverzim. De data aceasta, în acest an, ne dorim să îndemnăm telespectatorii noștri dragi să înverzească grădinile lor, curțile lor, să planteze un copac și să se înscrie în concursul inițiat de Jurnal TV."

Condițiile participării la campania Jurnal TVerde sunt foarte simple: tot ce aveți de făcut este să plantați un copac, să faceți o fotografie și să o postați pe pagina de facebook a Jurnal TV. Cel mai apreciat participant la concurs va fi premiat.

Pe data de 1 mai desemnăm șase câștigători, ale căror fotografii cu copaci sădiți vor aduna cele mai multe aprecieri.

Opinia ta contează. Comentează!