Mama copiilor, Elena Mancaș, povestește că, după ce a revenit de la Hâncești, unde cumpărase toate cele necesare elevilor pentru școală, a mers în câmp, să-i dea o mână de ajutor soţului ei. Acolo au şi primit vestea cea proastă.

Începând cu această noapte, cei şapte sinistraţi se vor muta într-o anexă de vară, care are o suprafaţă de câțiva metru pătrați, iar geamurile s-au spart în urma incendiului.

Tatăl copiilor, Nicolae Mancaş, afirmă că avea de gând să meargă la muncă peste hotare pentru un trai mai bun, însă flancările i-au mistuit toţi bani agonisiți și actele.

Cei cinci copii au rămas doar cu hainele de pe ei, iar trei dintre aceştia, care sunt elevi, nu au putut merge la școală din acelaşi motiv.

Din primele informaţii ale pompierilor, nenorocirea s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit. Cei care vor să ajute familia din Drăgușenii Noi o pot telefona pe Elena Mancaș la numărul 068450676. Nouă ne puteţi suna la numărul 022 859 000 sau să ne scrieţi la adresa de email [email protected]