Image-Description
Tragedie cumplită în capitală: Un copil a murit după ce peste el a căzut o creangă enormă
Social 14 mai 2022, 21:08 | 1800

Caz tragic în parcul Alunelul din capitală. O creangă a căzut peste un cărucior cu un copil de doi ani care se afla în parc cu părinții și bunica. Copilul a fost transportat la spital, dar medicii n-au reușit să-i salveze viața.

Accidentul a avut loc în prima jumătate a zilei de astăzi, 14 mai. Copilul a fost spitalizat de urgență, dar medicii nu l-au putut salva. Pe cazul dat poliția a inițiat un proces penal.

Primăria capitalei a emis imediat un comunicat în care susține că întreprinderea municipală Spații Verzi a a solicitat de la Agenția de Mediu, curățarea și defrișarea a 170 de arbori.

Agenția de Mediu însă a dat acceptul doar pentru curățarea și defrișarea a 70 de copaci, în rest, ar fi refuzat.

„În urma cazului tragic de astăzi, Primăria Chișinău este alături de familia copilului și se implică pentru a ajuta”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Totodată instituția mai precizează că întreprinderea Spații Verzi „nu poate să realizeze curățarea și defrișarea copacilor de pe teritoriul municipiului, deoarece este nevoie la fiecare caz separat, să fie făcută solicitare către Agenția de Mediu”.

Procedura birocratică poate dura până la o lună. În ultima perioadă, solicitările transmise către Agenția de Mediu sunt examinate și durează timp de 3 luni”, se mai spune în comunicatul primăriei.

Instituția anunță că va deschide o anchetă internă pe acest caz.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie