Mihai Reaboi, băiețelul din Ivancea bolnav de amiotrofie spinală, a împlinit trei ani
Social 23 noiembrie 2020, 19:53 | 4329

Mihai Reaboi, băiețelul din Ivancea, despre care Jurnal TV a relatat anterior, a împlinit astăzi trei ani. Micuțul care suferă de amiotrofie spinală și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local din Chișinău, unde a fost puțină distracție, dar multă binefacere. Pentru Mihai, care are nevoie de un tratament costisitor, s-au strâns fonduri, evenimentul fiind organizat de o asociație de caritate.

Mama lui Mihai spune că este foarte fericită că micuțul are parte de o astfel de zi de naștere, pe care singură nu ar fi putut să o organizeze.

NATALIA REABOI, mama: "Știți am multe emoții că el crește, dar într-un fel oareceare îmi fac griji că nu o să dovedim. Până la 5 ani e limita și până la 21 de kilograme, Mihai acum cântărește 13 kg și jumătate. Noi avem două milioane 125 de mii de dolari, dar acum avem 264 de mii de dolari."

Organizatorii evenimentului spun că nu au putut rămâne indiferenți în cazul lui Mihăiță.

MARIA COVALENCO, proprietarul localului: "M-a bucurat Mihăiță, mi-a dăruit un zâmbet foarte mare și chiar mi-a dat așa o pălmuță, m-a salutat într-un fel. Am zis că sărbătoarea va fi până la orele 18, dar dacă vom vedea că vine lume vom sta atât timp cât vor dori să vină oamenii."

LILIA CHIRIAC, voluntar al Asociației Copiii ploii: "Este și un mini târg cu hăinuțe donate de la magazine, care sunt puse în vânzare, cine dorește să achiziționeze, sunt și jucării hand-made, bijuterii, accesorii pentru păr."

Cu ocazia zilei de naștere, Mihăiță s-a bucurat de un tort.

Și dacă Mihai e micuț, dorință a anunțat-o fratele lui mai mare.

Opinia ta contează. Comentează!