O adolescentă de 14 ani ar fi fost violată într-o localitate din raionul Sângerei
Social 17 august 2022, 19:24 | 469

O adolescentă de 14 ani ar fi fost violată într-un sat din raionul Sângerei. Procuratura a pornit o cauză penală pentru viol și anunță că trei suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore.

Potrivit anchetei, fata de 14 ar fi fost ademenită de către unul dintre indivizi la el acasă, unde ar fi fost violată. Poliția a fost alertată în seara zilei de 16 august curent.

SILVIA VETCU, ofițer de presă, IGP: "-Sunt luate în calcul mai multe versiuni declarate de victimă și urmează a fi investigate. Victima urmează a fi examinată de medicul legist pentru a stabili detalii importante pe caz. -Cine v-a sunat și ce v-a spus? -Poliția a fost sesizată de un tânăr de 18 ani, care este și un amic al victimei. A declarat poliției că s-a întâlnit cu victima pe o stradă din Sângerei. -Victima spune că a fost violată sau agresată fizic? -Declarațiile victimei sunt diverse și poliția le verifică pe toate. Dacă se vor confirma sau nu, se stabilește în cadrul acțiunilor de urmărire penală, care în cazul minorilor sunt mai speciale."

Fata ar fi fost ținută forțat, aproximativ 20 de minute, în casa individului. Procurorii urmează să ceară mandate de arestare pentru cei trei bărbați suspectați că ar fi violat fata de 14 ani.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie