Ploaia a paralizat circulația pe mai multe străzi din capitală
Social 29 septembrie 2020, 19:45 | 1566

Ploaia de azi a paralizat circulația pe mai multe străzi din capitală. Șoferii au circulat lent, ca să nu rămână blocați în mijlocul șuvoaielor, iar aceasta a condus la formarea unor ambuteiaje imense pe principalele artere. „Problema nu e de azi. E de ani buni, dar nu are cine să o rezolve”, spun, parcă, resemnați șoferii. Proaspăt reparată de Primărie cu 120 de milioane de lei, strada Albișoara s-a transformat astăzi în lac.

Ploaia torențială a umflat Bâcul. Muncitorii de la Exdrupo spun că gunoiul din râu a blocat căile de scurgere.

Torentul de apă a făcut prăpăd și în curțile edificiilor din zonă.

Edilul capitalei Ion Ceban se apără de internauții enervați, care i-au reproșat irosirea a 120 de milioane de lei. El a spus că „dacă albia râului Bâc nu era curățată în această vară, situaţia pe str. Albişoara avea să fie mult mai gravă”. Urmează să fie adăugate 86 de guri de captare a apei pe lângă cele 112 existente şi trei conducte, pentru evacuarea apelor pluviale din zonă. O situație la fel de gravă a fost atestată și în alte zone ale capitalei. Pe unele străzi s-au format ambuteiaje kilometrice.

La rândul lor, pietonii, nevoiți să sară dintr-o baltă în alta, par resemnați cu această stare de anormalitate.

Potrivit Primăriei, toate echipajele structurilor municipale de intervenție sunt în alertă şi intervin pentru a înlăturarea deficiențelor provocate de ploaie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie