Purgatoriul justiției moldovenești
Social 22 martie 2019, 19:36 | 11313

Un inginer a renunțat la muncă pentru a lupta cu piesele sistemului - poliția și procuratura. De patru ani duce o luptă inegală cu cei care își spun „oameni ai legii”. Bărbatul este convins că aceștia au coalizat cu hoții, care i-au furat economiile. Pe ale lui și pe ale altor două rude. Prejudiciul total depășește cifra de două milioane de lei.

Coșmarul lui Pavel Grosu și al unor rude de ale sale a început în ianuarie 2015. Le-au fost furate toate economiile. Bani și bijuterii în valoare totală de aproximativ două milioane două sute de mii de lei. Era ceea ce au reușit să agonisească trei familii timp de ani de zile. Bunurile erau păstrate într-un garaj de pe strada Grenoble din Chișinău, care aparține lui Ion Grosu, fratele mai mare al lui Pavel. A bătut pe la nenumărate uși ale autorităților, dar acestea i-au făcut numai zile negre. La peste patru ani din ziua furtului - niciun ban nu a fost recuperat. Într-o speranță, omul a pășit pragul redacției Jurnal TV.

Jurnal TV va arăta pas cu pas felul, în care poliția și procuratura au gestionat un dosar penal, deschis în urma unui furt din garaj, cu pagubă evaluată la peste două milioane de lei. Urmăriți sâmbătă, în cadrul emisiunii Jurnalul Săptămânii, primul episod din „filmul” pe care îl vom intitula „Purgatoriul justiției moldovenești”.

Opinia ta contează. Comentează!