Un bărbat de 65 de ani a fost găsit mort în locuința sa, în care s-a produs o explozie
Social 17 februarie 2020, 15:58 | 737

Un bărbat de 65 de ani a fost găsit mort azi-dimineață în apartamentul său, situat într-un bloc din sectorul Râșcani al capitalei, în care înainte de asta s-a produs o explozie, urmată de un incendiu. În locuința respectivă a fost găsită o butelie de gaz și, din primele informații, deflagrația a avut loc din cauza acesteia. Există ipoteza că victima a deschis robinetul buteliei și că ar fi vorba despre un suicid.

Vecinii bărbatului spun că el locuia singur în apartamentul cu trei camere în care s-a produs explozia.

Alte apartamente din blocul respectiv nu au fost afectate de explozie, dar unii locatarii susțin că se impun o serie de verificări pentru a nu admite folosirea ilegală a buteliilor de gaz.

Polițiștii examinează și ipoteza că victima și-a pus capăt zilelor. Despre acest lucru a declarat prim-ministrul Ion Chicu, după ședința tradițională de luni, de la Reședința de Stat. Premierul a adăugat că informația vine de la ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, dar cauza exactă a morţii bărbatului urmează să fie stabilită în cadrul anchetei.

Amintim că, în octombrie 2018, o explozie provocată de o scurgere de gaze s-a produs într-un alt bloc de pe bulevardul Moscova din Chișinău. Cinci oameni, inclusiv un copil, au murit atunci, iar mai multe apartamente au fost distruse. Dosarul penal în acest caz a fost clasat, deoarece a decedat și proprietara locuinței în care a avut loc deflagrația. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie