Ludovic Orban, la Jurnal TV
Politic 27 martie 2018, 20:02 | 1593

Opoziţia din România înţelege foarte bine procesele politice de la Chişinău şi acțiunile în tandem ale lui Plahotniuc şi Dodon, în care primul vrea să pară mare apărător al valorilor europene. Declaraţiile au fost făcute la "Ora Expertizei" de către preşedintele Partidului Naţional Liberal din România, Ludovic Orban. Liderul principalei formaţiuni de opoziţie de la Bucureşti a vorbit şi despre perspectiva reunirii celor două maluri ale Prutului în contextul Centenarului Marii Uniri.

Privind situaţia politică din Republica Moldova, Ludovic Orban spune că actuala putere de la Chişinău e construită prin traseism politic, nu prin votul exprimat de cetăţeni.

Vorbind despre relaţia dintre actualele guvernări de la Chişinău şi Bucureşti, Ludovic Orban spune că sunt mai multe lucruri, care-l pun pe gânduri. Bunăoară, tergiversarea interconectării energetice dintre cele două maluri ale Prutului.

Opoziţia din România înţelege foarte bine şi legătura dintre PD şi PSRM.

Cât despre stratagema interimatului la primăria Chișinău, Ludovic Orban n-are cuvinte bune de spus.

La finalul emisiunii, Ludovic Orban a venit cu un mesaj pentru opoziţia proeuropeană şi antioligarhică de la Chişinău.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, s-a aflat luni şi marţi la Chișinău, cu prilejul marcării a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

Opinia ta contează. Comentează!